HARMONIEUS EN EIGENZINNIG WONEN 

In het historische pand van het Mercator-Orteliushuis bevindt zich de concept store Kloosterstraat 15, met een wijnbar en een kledingzaak. Hier presenteert Purdey D Design tevens een totaalconcept voor harmonieus en eigenzinnig wonen. 

Interieurinrichting is de passie van zaakvoerster Purdey Deseure: “Ik wil dat mensen dit ervaren van zodra ze de showroom binnen stappen. Ik vind dan ook dat een toonzaal tot de verbeelding moet spreken en inspiratie moet geven. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat de stukken betaalbaar zijn.”

 BOEIENDE MIX

Purdey houdt er niet van om zomaar de hypes klakkeloos te volgen. “Mijn ervaring is dat mensen hun woning dan snel beu worden. Ik ga veeleer op zoek naar een warme, tijdloze sfeer. Die gezelligheid creëer je door een boeiende mix van mooie basisstukken die gekenmerkt worden door hun sobere vormgeving en kwalitatieve afwerking. Daarnaast ga ik telkens op zoek naar een aantal natuurlijke elementen, vaak oude items met een authentieke look of een verweerde patina. Een treffend kunstwerk, zoals één van de foto’s van Eddy Van Gestel, maakt het geheel af. Ik leg zo veel mogelijk de focus op Belgische leveranciers, en dat aanbod vul ik vervolgens aan met enkele oosterse blikvangers.”

 TOTAALINRICHTING

Bij Purdey D Design kan je eveneens terecht voor totaalinrichting. “Ik werk samen met ervaren vaklui voor het schrijnwerk, de  raambekleding, enzomeer. Ik hou enorm van het persoonlijk contact met de klanten. Een volledige inrichting verzorgen is een proces, je doorloopt samen een traject en dat vind ik wel fijn. Mijn bedoeling is telkens om een kunstwerk te maken van het interieur, en tegelijkertijd om er de eigenheid van de klant in te laten weerspiegelen. Niet voor niks is mijn filosofie ‘Your home, my project’.”

MET DANK AAN: PURDEY D DESIGN
Kloosterstraat 15, 2000 Antwerpen, purdeyddesign.be