Over Purdey Deseure

Uniek project
MET TIJDLOOS KARAKTER

Ik ben Purdey Deseure, Interieurdesigner. Sinds vele jaren heb ik mijn interieurzaak, Purdey D Design in Antwerpen, Kloosterstraat 15. Naast de showroom daar werk ik eveneens vaak projectmatig. Hierin kan ik mijn passie voor creativiteit en esthetiek volledig kwijt. Zo vind ik het telkens een fantastische uitdaging om een woning om te toveren naar een interieur met een tijdloos karakter. Daar ik een groot hart heb voor Knokke is dit nieuwe project voor mij extra speciaal. In opdracht van YF DEVELOPMENT kreeg ik de unieke kans om een volledige verbouwing te gaan coördineren van A tot Z op het Oosthoekplein in hartje Zoute. 

Architect Luc De Beir heeft eindelijk de goedgekeurde plannen en daardoor kunnen we in september aan de slag. Deze opdracht is een kolfje naar mijn hand, hier kan ik mijn stempel drukken en mijn stijl de vrije loop laten om zo één van de meest charmante woningen van het Oosthoekplein te realiseren. En dit op een steenworp van de nieuwe fiets- en wandelroute in het Zwin. Dankzij de verbouwing bekomen we een totale woonoppervlakte van 216 vierkante meter, exclusief de leuke buitenruimte, fietsenstalling en dubbele garage. Op het gelijkvloers 

zal ik werken met een mortexvloer die helemaal doorloopt tot aan de tuin. Het gigantische keukeneiland wordt het hart van de woning, de centrale plek waar iedereen graag vertoeft. Op de twee verdiepingen zal ik zomaar eventjes zes slaapkamers en drie badkamers inrichten. De eenvoud van vele natuurlijke elementen zullen de toekomstige nieuwe eigenaars rust en happiness brengen. De 3D beelden geven alvast een voorsmaakje van de mooie look en feel waar ik met het interieur naartoe wil. De koper kan zelf mee de kwalitatieve materialen en de juiste interieurstukken uitkiezen. Niets wordt aan het toeval overgelaten om van dit project een topper te maken. 

Interesse in deze unieke kans neem dan vrijblijvend contact op: Tel: +32 474 69 22 66 – info@purdeyddesign.be of meet@yf.be